| CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
tomakincikizzz_GS
Mesaj Sayısı : 288 Kayıt tarihi : 28/03/08 Yaş : 34 Nerden : BeLGiuM
| Konu: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Cuma Mart 28, 2008 8:15 pm | |
| GALATASARAYIMMMM BENIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMM | |
|
| |
Tomakin
Mesaj Sayısı : 96 Kayıt tarihi : 25/03/08 Yaş : 34 Nerden : Almanya
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! C.tesi Mart 29, 2008 12:53 pm | |
| | |
|
| |
kirsehirli_tugba_yk
Mesaj Sayısı : 300 Kayıt tarihi : 29/03/08 Yaş : 33 Nerden : KREFELD - ALMANYA
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! C.tesi Mart 29, 2008 7:17 pm | |
| FENERDE BENIMMMMMMMMMMM CUNKU ISMAILIM DE FENERLIIIIIIIII AHHH ASKIM BENIMMMMSINNNN | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! C.tesi Mart 29, 2008 7:24 pm | |
| | |
|
| |
kirsehirli_tugba_yk
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! C.tesi Mart 29, 2008 9:43 pm | |
| OYLE CANIKOM BEN FBLIYIM AMA BENIM ICIN TAKIM ONEMLI DEYIL INSANLIK ONEMLI AMA MALESEF ARTIK TAKIM YUZUNDEN DE INSANLAR (MÜSLÜMANLARDA) BIRBIRINE GIRIYOLAR YAZZIK O YUZDEN HA GS LI HA FBLI YADA BJK veya diger takimlar onemli olan insan olmak demi yani sekerim bence bu konuyu uzatmayalim kib aeo byee | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! C.tesi Mart 29, 2008 10:46 pm | |
| | |
|
| |
Tomakin
Mesaj Sayısı : 96 Kayıt tarihi : 25/03/08 Yaş : 34 Nerden : Almanya
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! C.tesi Mart 29, 2008 11:35 pm | |
| aloo noluyoz sakin olun buraya tek CIMBOMlular yazar FENERliler acsin kendilerine yeni konu | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! C.tesi Mart 29, 2008 11:37 pm | |
| - Tomakin demiş ki:
- aloo noluyoz sakin olun buraya tek CIMBOMlular yazar FENERliler acsin kendilerine yeni konu
samed hatrladin mi su sozu coluk cocuk ahahh buda benzemedimi ona yaff neyse acin anam babam kendinize bi konu yasak tutan yok hihih AMA BURA YAZDIKCA DA EN BUYUKK CIMBOOOMMMM SOZUNU COK GORURSUNUZZZ CANLARIM AHAHH CIIIIIIIIIIIMMMM___BBBBBOOOOOOOOOMMMMMMMMMM | |
|
| |
osman tomakin
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 28/03/08 Yaş : 31 Nerden : aşkımın KALBİNDEN
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Paz Mart 30, 2008 10:23 pm | |
| sonsuz aşk diyorum kısaca | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Salı Nis. 01, 2008 1:10 am | |
| CIMBOMLU ARKADASLAR..FENERLILER BIZE MUTESEKKIR..BIZ OLMASAK AVRUPA TAKIMLARINI SEYREDEMEYECEKLER... | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Salı Nis. 01, 2008 1:12 am | |
| BIZ ALISTIK AVRUPADA KUPA GORMEYE, SIRA SENDE FENERBAHCE. BULGARISTANDA YAYLA KUPASI VARMIS, HAYDI FENERE DE BIR ALKIS. | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Salı Nis. 01, 2008 1:16 am | |
| ASLAN TERBIYE EDEN FENERBAHCELI TARAFTARIN NE HALE GELDIGINI BIRAK TURKIYEYI DUNYA GORDU. SEN KI KUCUK BIR KANARYASIN ASLANLA UGRASMAK SENIN NEYINE.. | |
|
| |
kirsehirli_tugba_yk
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Salı Nis. 01, 2008 4:38 pm | |
| uyy uyy durun looo ben FBliyim noliii hmm demek aslan kanaryayi yer ha gorduk zamaninda kim kimi yiyoo ama beni ilgilendirmiyoo ??? cunku aslinda benim kanim BJK saadece ismailim FBli diye FB destekliyorum hehe | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Salı Nis. 01, 2008 6:50 pm | |
| | |
|
| |
NaZCaN
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 01/04/08 Yaş : 33 Nerden : BELCIKA
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Salı Nis. 01, 2008 7:05 pm | |
| bu aile ortami bozmak istemem o yuzden kufur etmicem hehehehe ;:d:d:) YalNIZZ BEniMMM iCInnNNNNNNnnnNn
FENERBAHCE
CAYKURRIZESPOR
ESKISEHIRSPOR
CERCLE BRUGGE
HAHAH BASKAAA YOKK :p HELE GS ASLAAAAaAAAAaaaa | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Salı Nis. 01, 2008 7:10 pm | |
| - NaZCaN demiş ki:
- bu aile ortami bozmak istemem o yuzden kufur etmicem hehehehe ;:d:d:) YalNIZZ
BEniMMM iCInnNNNNNNnnnNn
FENERBAHCE
CAYKURRIZESPOR
ESKISEHIRSPOR
CERCLE BRUGGE
HAHAH BASKAAA YOKK :p HELE GS ASLAAAAaAAAAaaaa fbli canlar kendinize ltfn baska bi konu acin buraya yazmayin hihhhh ua ua ua for eveeeeeerrrr ve cercle brugge guziloff ahahhaaha | |
|
| |
kirsehirli_tugba_yk
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Salı Nis. 01, 2008 7:53 pm | |
| yok ayse ya ne kavgasi benim icin kavga bitti artik cunkuuu bende bittim basaranlara helal olsunn ahhhhhh ben oleyimmmmm yaaaaaaaa ahhhhhhhhhhh en sonunda morelimi bozdular ama durrrrrr ben biliyomm ama dovmicemmm | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Salı Nis. 01, 2008 7:54 pm | |
| - kirsehirli_tugba_yk demiş ki:
- yok ayse ya ne kavgasi benim icin kavga bitti
artik cunkuuu bende bittim basaranlara helal olsunn
ahhhhhh ben oleyimmmmm yaaaaaaaa ahhhhhhhhhhh
en sonunda morelimi bozdular ama durrrrrr ben biliyomm ama dovmicemmm guzeliimm bisey de demion ki bisey bilsek ayrdim etcezz ama :s | |
|
| |
kirsehirli_tugba_yk
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Salı Nis. 01, 2008 8:02 pm | |
| ne deyim aysecim agzimi da bozamiyom ki surdaa ahh yoksa simdiye kadar kufurleri basmistim yaaa ben oleyimmm yaaaaaaaaaaaaaaa anlatirim msnde canom oki optum mucukxxxxxxxxxxx | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Çarş. Nis. 02, 2008 12:57 pm | |
- ne deyim aysecim agzimi da bozamiyom ki surdaa ahh yoksa
simdiye kadar kufurleri basmistim yaaa ben oleyimmm
yaaaaaaaaaaaaaaa anlatirim msnde canom oki
optum mucukxxxxxxxxxxx okis bakalim bacimm | |
|
| |
kirsehirli_tugba_yk
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Çarş. Nis. 02, 2008 9:36 pm | |
| kavga etmek istiyorsan buyur gell krefeldee beklerimmmm rekalam yapiyomm simdi atacaklarmi beni siteden hahahaha atsinlar np SIKARRRR | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
| |
| |
kirsehirli_tugba_yk
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Perş. Nis. 03, 2008 4:29 pm | |
| | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Perş. Nis. 03, 2008 4:38 pm | |
- ahhhh ayse ahhhhhhhhhhh
AH TUGBISS AHH | |
|
| |
kirsehirli_tugba_yk
| Konu: Geri: CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! Perş. Nis. 03, 2008 10:26 pm | |
| ah ayse ah aleimsin kizzz kiz ben bu siteyi elime gecirmeyi karar verdim haha catlasun admin beyyyyy bide oburu | |
|
| |
| CiMBoMLULaR BuRaYA//gs mize aklinizdan ne geciosa yazabilirsiniz !!!! | |
|