| UStEKi UYeYi GoRuNCe AkLiNA Ne GeLIYo | |
|
+2kirsehirli_tugba_yk tomakincikizzz_GS 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
kirsehirli_tugba_yk
Mesaj Sayısı : 300 Kayıt tarihi : 29/03/08 Yaş : 33 Nerden : KREFELD - ALMANYA
| Konu: Geri: UStEKi UYeYi GoRuNCe AkLiNA Ne GeLIYo Paz Nis. 13, 2008 8:27 pm | |
| BILMEM TANIMIYORUM KI DAHA AMA ILK ÖNCE 67 ZONGULDAK GELIYOO | |
|
| |
melodi-1907
Mesaj Sayısı : 123 Kayıt tarihi : 28/03/08 Yaş : 32 Nerden : (( BeLçiKa )) GeNT CiTy !!
| |
| |
kirsehirli_tugba_yk
| Konu: Geri: UStEKi UYeYi GoRuNCe AkLiNA Ne GeLIYo Çarş. Nis. 16, 2008 4:40 pm | |
| yok cnm ne kusuru zaten benden biri ismail yk uzerine bisey sakliyo ama neyse ahh samed ahh anlat diyorum ama canisi ya hehe seni gorunce aklima bilmem ne geliyoo sematik biri geliyoo tanimiyorum seni cnm kusura bakma | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
Mesaj Sayısı : 288 Kayıt tarihi : 28/03/08 Yaş : 34 Nerden : BeLGiuM
| |
| |
kirsehirli_tugba_yk
| Konu: Geri: UStEKi UYeYi GoRuNCe AkLiNA Ne GeLIYo Çarş. Nis. 16, 2008 8:47 pm | |
| - tomakincikizzz_GS demiş ki:
- kirsehirli_tugba_yk demiş ki:
- yok cnm ne kusuru zaten benden biri ismail yk uzerine bisey sakliyo ama neyse
ahh samed ahh anlat diyorum ama canisi ya hehe
seni gorunce aklima bilmem ne geliyoo sematik biri geliyoo
tanimiyorum seni cnm kusura bakma bu cumartesi konseri olan biri gelio aklima direk ahahhah ve askim da orda dj lik yapcak yeahss ya ayse ya oyle deyip daha fazla icimi yakmayin ya zaten gidemiyom bi almanyaya geldin gidecemde gelemedi bebgim ya boyuna posuna gurban onun rabbim ozene bozene yaratmis 40 bin kere masallah tuhhh nazar deymesin canima slm soylesin eniste askima | |
|
| |
kirsehirli_samed
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/08 Yaş : 34 Nerden : KREFELD - ALMANYA
| Konu: Geri: UStEKi UYeYi GoRuNCe AkLiNA Ne GeLIYo Cuma Nis. 18, 2008 4:51 pm | |
| ben yukardakini gorunce aklima cadi biri geliyo hansa yaptiklari gelio haha hahaha kiz cadi nerelerdesin hahaha | |
|
| |
kirsehirli_tugba_yk
| Konu: Geri: UStEKi UYeYi GoRuNCe AkLiNA Ne GeLIYo C.tesi Nis. 19, 2008 12:03 am | |
| - kirsehirli_samed demiş ki:
- ben yukardakini gorunce aklima cadi biri geliyo hansa yaptiklari gelio haha
hahaha kiz cadi nerelerdesin hahaha samed ya sus ya artik vallah sinirime gittin be dunyaya anlatsaydin bide bari tövbeeeeeeeeee | |
|
| |
tomakincikizzz_GS
Mesaj Sayısı : 288 Kayıt tarihi : 28/03/08 Yaş : 34 Nerden : BeLGiuM
| Konu: Geri: UStEKi UYeYi GoRuNCe AkLiNA Ne GeLIYo Ptsi Nis. 21, 2008 1:39 am | |
| - kirsehirli_tugba_yk demiş ki:
- kirsehirli_samed demiş ki:
- ben yukardakini gorunce aklima cadi biri geliyo hansa yaptiklari gelio haha
hahaha kiz cadi nerelerdesin hahaha samed ya sus ya artik vallah sinirime gittin be
dunyaya anlatsaydin bide bari tövbeeeeeeeeee ahahaaaa laaa bnde ogrenmek istiom napti bu deli hans midir nedir hehehehe aklimaa kirik biri gelio anam | |
|
| |
kirsehirli_tugba_yk
| Konu: Geri: UStEKi UYeYi GoRuNCe AkLiNA Ne GeLIYo Ptsi Nis. 21, 2008 10:46 pm | |
| aman ayse hic sorma ya sinirlerim bozuluyoo aklima geldikce seni gorunce dunyanin en guzel cicegi geliyo aklima yani GÜL SEN BENIM GÜLÜMSÜN AMA HICCCCCC SOLMAYAN BI GÜL | |
|
| |
| UStEKi UYeYi GoRuNCe AkLiNA Ne GeLIYo | |
|